Νέα

Χορηγία LAMINATE -  ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ στον ΣΚΑΙ

Χορηγία LAMINATE - ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ στον ΣΚΑΙ

Ο όμιλος ALFA WOOD συνεχίζοντας την διαφημιστική του εκστρατεία  σε διάφορα ΜΜΕ, γίνεται χορηγός της εξαιρετικά πετυχημένης εκπομπής:  ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ NEW EDITION ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Ο όμιλος ALFA WOOD καθ’ όλη την τηλεοπτική πορεία της εκπομπής ήταν χορηγός με την δωρεά διαφόρων προϊόντων των εργοστασίων μας, αναλόγως με τις κατασκευές του κάθε επεισοδίου.

Στο τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή σεζόν που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 16/7,στις 17:30μμ., από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ,  προσφέραμε Laminate του ομίλου ALFA WOOD. Ο διαμορφωτής χώρων κος Ηλίας Καραντωνίου σε ειδικό κομμάτι της εκπομπής του θα ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για τα δάπεδα Laminate & όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο καταναλωτής για τη χρήση του.

Επίσης μαζί με τη μουσικό παραγωγό Εύα Θεοτοκάτου, μας μαθαίνουν πώς να φτιάχνουμε μόνοι μας υπέροχες κατασκευές, εύκολες & δημιουργικές χρησιμοποιώντας το ξύλο σε συνδυασμό με άλλα εύχρηστα υλικά.

Σας προτείνουμε να παρακολουθείτε την εκπομπή –παίρνοντας ιδέες για να ανανεώσετε  τους χώρους σας με όμορφους –οικονομικούς & έξυπνους τρόπους αλλά & να χαρείτε την τηλεοπτική μας παρουσία!!!


  15  Ιουλ  2017 ,   Νέα

laminate greekΤο μοναδικό Ελληνικής παραγωγής Laminate πάτωμα απο την ALFA WOOD

Καλέστε τώρα έναν συνεργάτη μας να σας εξυπηρετήσει...

Εργοστάσιο παραγωγής Laminate - ALFAWOOD ΠΙΝΔΟΣ

Επικοινωνία

Λεωφ. Λαυρίου 12, Γλυκά Νερά,
Τ: 801 700 7273
Ε: info [at] alfaflooring.gr