Η Εταιρία

Ιστορικό

Καινοτομία, δημιουργικότητα, ποιότητα είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του Master Laminate του ομίλου ALFA WOOD, που το καθιστούν  το μοναδικό Ελληνικής παραγωγής αξιόπιστο προϊόν.
Ο όμιλος ALFA WOOD προσφέροντας πάντα υψηλής ποιότητας προϊόντα, πρωτοπορεί για μια ακόμη φόρα, χρησιμοποιώντας το πατενταρισμένο κούμπωμα uniclick.


Στον χώρο του πατώματος η ALFA WOOD είναι μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που κάνει παραγωγή το LAMINATE, στην νέα υπερσύγχρονη γραμμή της στο εργοστάσιο ALFA WOOD Πίνδος στα Γρεβενά.
Επίσης αντιπροσωπεύει, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα,  κορυφαίους Ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής παρκέτων: μασιφ – προλουστραρισμένα 3-στρώσεων – Decking μασίφ και WPC

Όραμα της ALFA WOOD laminate είναι να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και η κάθε συνεργασία να διέπεται από αμοιβαία συνέπεια, άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας και ποιοτική εργασία μέχρι την ολοκλήρωση του κάθε έργου. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια της υγείας και γι'αυτό φροντίζουμε τα προϊόντα μας να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, να πληρούν πάντα τις υψηλότερες προδιαγραφές και να έχουν όλες τις πιστοποιήσεις ασφάλειας. Επίσης, βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας με πατώματα laminate άριστης ποιότητας, σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλές τιμές. Μην εμπιστεύεστε εταιρείες που πουλάνε φθηνά προϊόντα με κριτήριο μόνο την τιμή και που μπορεί να βλάψουν την υγεία κάποιου ανθρώπου ή δεν παρέχουν after sale service . Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις κρύβεται κάποια παγίδα από πίσω που ενδεχομένως σας κοστίσει διπλά στο μέλλον.

Μέλος του ομίλου ALFAWOOD GROUP

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η ALFA WOOD Α.Ε.Β.Ε. αποτελεί τη φυσική δύναμη στην βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου. "Φυσική", γιατί είναι αφοσιωμένη σε ένα μοναδικό δώρο της φύσης, το ξύλο, αλλά και γιατί η πορεία και η εξέλιξη της ALFA WOOD αποκαλύπτουν μια εσωτερική, φυσική ενέργεια που θέτει διαρκώς νέους στόχους και τους υλοποιεί. ...και "δύναμη", γιατί σήμερα η ALFAWOOD είναι μια κορυφαία εταιρία βιομηχανικής επεξεργασίας ξύλου που συμβάλλει ακόμα και στην εθνική ανάπτυξη της οικονομίας.

Με λίγα λόγια λοιπόν, η ALFA WOOD χαρακτηρίζεται από την αγάπη στο ξύλο, την ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό, τους φιλόδοξους στόχους και τη μελετημένη στρατηγική.

Πιστοποιήσεις

 αντοχή σε χάραξη Πιστοποίηση AC3 - Master Laminate
 αντοχή σε χάραξη Πιστοποίηση AC5 - Master Laminate
  WKI κατηγοριοποίησή Ε0+WKI Certification
E1
  WKI κατηγοριοποίησή Ε0+WKI κατηγοριοποίησή
Ε0+
CQP κατηγοριοποίησή Ε1CQP Certification
E1
 αντοχή σε χάραξη Δήλωση Συμμόρφωσης CE   AC3 - AC5 - Laminate
 αντοχή σε χάραξη Τεχνικές προδιαγραφές Laminate AC3 - AC5
 αντοχή σε χάραξη Πάτωμα Καπλαμά 12mm 5 στρώσεις 110στροφές
 iso 9002 laminate η Πιστοποίηση ISO 9001 Laminate
 αντοχή σε χάραξη FSC CERTIFACTION  MDF - LAMINATE
 

 

certifications laminate alfawood πιστοποιητικά λαμινειτ

Εταιρικά Έντυπα

 laminate catalog2017

 
 

 

πατώματα laminate - καταλογος τιμές λαμινετ δάπεδα, πατωματα ξύλου προσφορά

laminate greekΤο μοναδικό Ελληνικής παραγωγής Laminate πάτωμα απο την ALFA WOOD

Καλέστε τώρα έναν συνεργάτη μας να σας εξυπηρετήσει...

Εργοστάσιο παραγωγής Laminate - ALFAWOOD ΠΙΝΔΟΣ

Επικοινωνία

Λεωφ. Λαυρίου 12, Γλυκά Νερά,
Τ: 801 700 7273
Ε: info [at] alfaflooring.gr